PlayStation 4: 25 millió eladva!

Új eladási adatokat közölt a Sony, amelyek továbbra is kifejezetten pozitívak a PlayStation 4-gyel kapcsolatban: a kurrens generációs konzol immáron 25 millió eladott konzolnál jár, amelyből 3 milliót az utóbbi negyedévben adtak el… így az év végére átlépheti már a 30 milliós határt!

Ezzel szemben – nem hivatalos adatok! – az Xbox One 13 milliónál tart. Az előző negyedévben viszont 1.4 millió Microsoft konzolt sikerült eladni – a kifejezés nem véletlen, ez ugyanis az Xbox One-ra ÉS az Xbox 360-ra együttesen vonatkozik! Az viszont már finoman szólva is meredek előny a PS4 javára, miközben az Xbox One már csak 350 dollárba kerül…

Sony-PlayStation4

Az Egyesült Királyságban is remek adatokat hozott össze a PS4, hiszen csak a ködös Albionban 2 milliónál tart – ezt rövidebb idő alatt hozta össze, mint a PS3 és a PS2 is, tehát jó irányba tart a konzol, hogy trónfosztást hajtson végre a nagypapa PlayStation 2-vel szemben.

Mi lesz itt, ha végre a PlayStation 4-exkluzív címek elkezdenek behullani a 2016-os év folyamán?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu