Sony a kocsmákban is

Nem kell megijedni, nem fog a Sony kocsmákat nyitni Magyarországon – ez még felettébb érdekes lenne, hogy miként viteleznék ki… -, de mégis van közük ezekhez.

Szóval miért is van a kocsmák a fókuszban? Nos, a magyar romkocsmákban is megtalálhatjuk a Sony World Photography Awardsra érkezett képekből jó néhányat, persze nem mindenütt.

 

Az idei versenyre nem kevesebb, mint 171 országból összesen 173444 nevezés érkezett, ezzel a világ legnagyobb fotópályázata lett a Sony versenye. A romkocsmák többnyire este telítettek hazánkban is, s mivel általában a művészet az éjszaka folyamán indul be sok esetben – ez ránk is kifejezetten érvényes, pláne ebben a hőségben -, a Sony összekötötte a kellemest a hasznossal.

Eddig a Szimplakertben és a Fogasházban láthattunk néhány képet, most a Kuplungban, szeptembertől pedig az Instantban láthatjuk az alkotásokat a hónap végéig.

Aki szeretne a jövő évi Sony World Photography Awardson részt venni, már jelentkezhet az alábbi weboldalon: http://www.worldphoto.org/ – ki tudja, talán 2016-ban néhány kiváló magyar fotó is nyerhet!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu