Call Of Duty: Black Ops III – A multiplayer béta trailer [VIDEO]

Remélhetőleg senki sem feledkezett meg az Activision és a Treyarch lépéséről, ugyanis a Call of Duty idei epizódját, a Black Ops III többjátékos módját az előrendelők kipróbálhatják a megjelenés előtt!

A PlayStation 4 fogja először megkapni ezt a lehetőséget, hiszen eme platformon augusztus tizenkilencedikétől lesz lehetőségünk arra, hogy ízelítőt kapjuk az erősen titanfallosodó Call of Duty-ból. (Hát na, exok, futurisztikus játékmenet, amely a falon futást is alkalmazza – a szerkesztőség majdnem egyöntetűen ezen a véleményen van…)

A megjelenés november hatodikán lesz mind az öt platformra (PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 és PC – talán már ideje lenne az előző generációt magunk mögött hagyni), de ne feledjük, hogy a bétához és a végleges játékhoz is szükséges lesz PlayStation Plus előfizetéssel rendelkezni, hogy multizhassunk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu