PlayStation Plus: Áremelkedés Európában!

A Sony megerősítette, hogy az európai régióban áremelkedésre számíthatnak a PlayStation Plus előfizetők szeptember elsejétől.

Az indoklás eléggé furcsa, mert azzal magyarázzák a szolgáltatás áremelését, mert „a piaci körülményekre” fogják ezt a lépést, továbbá a Sonynak szüksége van arra, hogy egy nagyobb infrastruktúrára költsön annak céljából, hogy a megnövekedett felhasználói bázist a lehető legjobban legyenek képesek maradéktalanul kiszolgálni. (Tehát magyarul a Microsoft Xbox Livejával szeretnék felvenni a versenyt.) De álljunk meg… ha több felhasználó van, akkor több lenne a bevétel is, úgyhogy kicsit furcsa a logika.

ps4pro.eu-ps-plus

Az meg pláne, hogy CSAK az egy-, és három hónapos előfizetések árát fogják megemelni, miközben az éves előfizu ára marad ugyanakkora. Még nem tudni pontosan, hogy mennyivel ugranak meg az árak, de nem hivatalos információk szerint az angol ár a három hónapos PS Plus előfizetésért 12 fontról 15 fontra fog emelkedni, ami azért barátok között is 25%-os áremelésnek felel meg.

//

Még nem tudni, hogy az amerikai és a japán régiókban is lesz-e áremelés, de a későbbiekben erről minden bizonnyal többet fogunk tudni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu