Már elérhető a Rocket Leaguehez az ingyenes frissítés és az első DLC is [VIDEO]

A Psyonix játéka, a Rocket League a minap kapott egy frissítést, amely azért hozott magával extrákat: ebben az Utopia Coliseum pályát, a spectator módot, a 3v3 ranked módozatot, 70-nél is több ország zászlaját, egy új dalt a soundtrackbe és további testreszabhatósági lehetőségeket hordoz magával. Ezek az ingyenes frissítés részei (ez azért szerintünk elismerésre méltó, ezért nem kérnek semmit sem, más kiadók pedig lazán levágnának minket öt dollárral.)

Ezen felül pedig ott a Supersonic Fury Pack, amely bár fizetős, de nem kerül annyira sokba (4 dollár, korrekt ár), ebben két új járgány – egy 90-es évekbeli Japán tuningautó és egy klasszikus amerikai izomautó után mintázva -, illetve egy rakat testreszabhatósági lehetőség a színektől a matricákon át a kerekekig foglaltatik benne. Ez azért nem sok, de van ennek egy másik olvasata is.

A Psyonix játéka a PlayStation Pluson keresztül ugyanis az előfizetőknek ingyenesen elérhető lett, és nem is kicsi sikert is aratott az autós foci. Érdemes csak ezért is beszerválni a DLC-t, mert ez jóformán borravalónak felel meg. Emlékeztetőként íme a Supersonic Fury Pack bemutató videója:


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu