Until Dawn: Már a boltokban, itt a launch trailer [VIDEO]

Itt a vége a dalnak… meg néhány túlélőnek is. Megjelent a Supermassive Games PlayStation 4-exkluzív játéka, az Until Dawn (amelyet mi már kiveséztünk – a teszt itt olvasható) úgyhogy a nyolc túlélő éjszakáját már mi tapasztaltuk és… viszonylag korrekt véleménnyel vagyunk erről a játékról. Most már komolyan nem tudunk sokat mondani róla (mostanában mintha minden második nap írtunk volna a játékról, de ez talán nem probléma), de azt igen, hogy az Umbra 3-as enginet alkalmazza.

Ezt a Killzone Shadow Fall is használta még 2013 novemberében, úgyhogy a technológiai alap is adott a sikerhez. Ha ehhez hozzávesszük a Telltale-féle játékstílust, amelyet a már-már furcsa történeti csavarok színesítenek a játék vége felé, egy érdekes összképet kapunk a Supermassive Games játékáról. Irány a bolt, irány a Store, a történet már ránk vár. Azért ennél ütősebb PlayStation 4-exkluzív címek kellenének 2016-ra, maradjunk ennyiben… de talán pont a TGS-re tartogatnak patronokat a Sonynál.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu