DriveClub: Jórárasított lett!

Alig egy évvel az Evolution Studios játéka, a DriveClub megjelenése után végre csökkentésre kerültek az árak. Ezúttal is kifejezetten a PlayStation Plus előfizetők (akiknek egy limitált tartalmú ingyenes verzió is végre elérhető) járnak jobban, ugyanis nekik elég durván levágták az eddigi árakat…

Eddig – ha nincs PS Plus előfizetés a birtokunkban – a DriveClub 40 euróba került. Most ezt lenyesték 30-ra, ami azért lazán 25%-os árcsökkentés. A Season Pass 25 euróról lezuhant 13 euróra, szóval itt közel lefelezték az árat. És mi a helyzet a PS Plusos árakkal? Nekik még durvább árak érhetőek el. A teljes játék (azaz Season Passostól, mindenestül) 50 euró helyett 20 (húsz!) euróért beszerezhető – ez lazán 60 százalékos árzuhanás -, az alapjáték is 25 helyett 15 euró lett.

Tehát kijelenthetjük, hogy a PlayStation 4-exkluzív DriveClubot – amely azért csúszott a megjelenésével, a PlayStation Plus kiadásról nem is beszélve – szeretnék több játékosnak is elérhetővé tenni. Ez az árcsökkentés ebben pont segíthet – szeretnének több játékost, vagy legalább újra felhívni a figyelmet az Evolution Studios játékára a Sonynál. Meg is értjük.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu