Destiny: The Taken King – Igazi filmszerű trailer! [VIDEO]

A Destiny-t a Bungie és az Activision is nagyban nyomja egy évvel a megjelenés után: most például egy termetesebb kiegészítő előtt áll az MMOFPS, amely még egy PlayStation 4-es bundle formájában is piacra fog kerülni egy hét múlva. A The Taken King, amelyet már a hivatalos leleplezés előtt is ismertük (köszönhetően a Red Bull korai plakátjainak), még több tartalmat fog benyomni a játékba, mint amit az első két kieg együttesen, miközben az eddigi fegyverek között végrehajtanak itt-ott egy kis nerfet.

A filmszerű trailerben bemutatásra kerül a kerettörténet (és ehhez kizárólag játékbeli jeleneteket alkalmaztak), felvázolván a csúnyarosszfőgonosz Oryxot. Nem nagyon lepődnénk meg, ha végül egy CGI filmet rendeznének a későbbiekben a Destiny történetére építve…

A Destiny: The Taken King önállóan is megvásárolható lesz lemezen is (tehát az eddigi teljes csomagot megkapjuk) tizenötödikétől PlayStation 4-en, PlayStation 3-on, Xbox One-on és Xbox 360-on, de a legtöbb dolgot még a mai nap során egy patch során (ezzel felkúszik a verziószám 2.0-ra) elérhető lesz.

Amúgy kiderült, hogy miként tervezik majd tovább bővíteni a Destiny-t: 2020-ig két évente nagyobb tartalmakat fognak kiadni a shooterhez. Elég durva húzás.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu