Naughty Dog: Átvennénk a Half Life 3-at!

Mikor is jelent meg a The Orange Box? 2007-ben, te jó ég – akkor volt ugyanis kitolva a játékosok elé a Half-Life 2 Episode Two. A szabály érvényes maradt: a Valve nem nagyon rak össze játékaiból harmadik részt. Team Fortress 3? Left 4 Dead 3? Portal 3? Na ugye. A Half-Life 3-mal kapcsolatban a Twitteren egy – komolyan nem vehető – ötlet bukkant fel az egyik Naughty Dog-alkalmazott által.

A Naughty Dog egyik neves rendezője, Neil Druckmann ugyanis poénból megkérdezte a Valveot, hogy átadnák-e a Half-Life 3 jogait, „a többi a mi dolgunk lenne” – mondta Neil. Ez azért azt is jelenti, hogy ők is már régóta várnak a játékra (és közben összehozták az Uncharted 2-t, 3-at, a The Last of Ust PS3-on és PS4-en, és ehhez nemsokára hozzácsapódik az Uncharted trilógia PS4 portja és az UC4 is), de gondoljunk bele, mekkora ötlet ez. Half-Life 3, a Valve és az SCE kiadásában – előbbiek a PC, utóbbiak a PS4 verzióért lennének felelősek. Durva lenne, csak sajnos ebből semmi nem fog összejönni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu