[TGS] Árcsökkentést kapott a PlayStation 4 Japánban

Bár 2013 novembere (illetve Japánban 2014 februárja) óta kapható a Sony kurrens generációs konzolja, a PlayStation 4, eddig nem került az ára csökkentésre. Stabilan 400 dollárért viszik a PS4-et, mint a cukrot, és ez ellen a többször is árcsökkentett Xbox One nem nagyon tudja jelenleg a lépést tartani.

Most viszont a Tokyo Game Show során bejelentették, hogy az eddig 41980 japán yenért értékesített konzol (ez úgy 350 dollár átszámítva – most az alapkiadást nézzük, nem a kamerásat!) innentől 34980 yenbe fog kerülni, hogy nagyobb közönség számára legyen elérhető a Japánban is toronymagasan menetelő PS4. A japán ár kb. 290 dollár átszámítva, és mi szinte lehetetlennek tartjuk, hogy másutt ne lépje meg a Sony az árcsökkentést. Lehet, hogy pont kivárják a novembert, hogy a karácsonyi rohamra megvágják az árát, amivel elterelhetik az Xbox One-ról a figyelmet? (Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider – ezek mind a zöldek oldalán feszítenek exkluzív címként…)

Lehet, hogy érkezik a 350 dolláros árcímke, ami itt 350 euró lesz…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu