Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer béta – Tudjuk, mikor jön [VIDEO]

Már jó ideje tudunk arról, hogy az Uncharted 4 egy multiplayer bétát fog kapni a végleges megjelenés előtt. Azt is már a fejünkben tudhatjuk, hogy az első három résszel – és nulla multiplayerrel – október kilencedikén, kizárólag PlayStation 4-re érkező Uncharted: The Nathan Drake Collection feljogosíthat bennünket arra, hogy a 4 bétáját kipróbálhassuk. Igen ám, de idáig még tippünk sem volt arról, hogy mikor fog ez a béta lezajlani…

A Naughty Dog és a Sony közölte, hogy december negyedike és tizenharmadika között fog az Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer bétája lezajlani. Viszont ahhoz, hogy ebben részt vehessünk, két feltételnek kell beteljesülnie: legyen a birtokunkban a The Nathan Drake Collection, illetve rendelkezzünk egy PlayStation Plus előfizetéssel.

Szóval ne számítsunk nyílt bétára, tessék perkálni az Uncharted trilógia PS4 portjáért, különben nem bétázhatunk. Jó húzás-e a Naughty Dog részéről? Így nem lesz szerverterhelés, de csak azok fognak részt venni a tesztelésben, akik beszerzik a The Nathan Drake Collectiont – ebből amúgy érkezett egy új videó is:

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu