Batman: Arkham Knight – Részletek a következő DLC-kből [VIDEO]

Még mindig folyamatosan jön a sok k a júniusban megjelent Batman: Arkham Knight DLC, mivel a Rocksteady még nagyban tolja a Denevérember szekerét. Megtudtunk néhány új részletet az ehavi, illetve az októberi letölthető tartalmakból, úgyhogy ugorjunk kapásból a közepébe…

//

Már elérhető a 2008-as Tumbler Batmobile Pack (ez a 2008-as filmben látott járgányba ültet minket két új pályán, amelyeket a film ihletett), illetve az eredeti Arkhames Batman skin – előbbi külön is megvásárolható 1.69 angol fontért a PlayStation Store-on, míg az utóbbi ingyenesen letölthető. Szeptember 29-én jön a folytatás: a Crime Fighter Challenge Pack #2-ben újabb kihívásokat kaphatunk, kicsit kibővítve az edzést is, illetve a GCPD Lockdownban Nightwinget irányítva Penguint kell megállítanunk, mielőtt kiszabadulna a rendőrörsről.

Catwoman_AK-riddle2

Az októberi újdonságokról is már tudunk részleteket: érkezik a 3. Crime Fighter Challenge Pack, a Batman Classic TV Series Batmobile Pack, amely a hatvanas évekbe röpít bennünket vissza, illetve a legérdekesebb, a Catwoman’s Revenge. Ebben a főszereplő a szexi Catwoman lesz (vagy mindenki nevét lefordtjuk, vagy senkiét – így a korrekt, nem?), aki bosszút szeretne állni a Riddleren. Talán nem egy félórás sztori DLC lesz!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu