Menu

Új nap, új Konami-játék botrány!

Nem csak az Olvasó érezheti úgy, hogy szinte minden hétre jut valami hír a Konamival, illetve eme cég játékaival kapcsolatban. Ezúttal a Pro Evolution Soccer 2016 miatt kerül szóba a japán cég, ugyanis sikerült ezt is befejezetlenül kiadni, bár nem akkora mértékben, mint a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain esetében, de akkor is. (És itt nem a DLC-kre gondolunk, ezt hozzátennénk…)

A rostert ugyanis nem a legfrissebb állapotban adták ki. Bár szeptember 15-én jött ki a PES 2016, a focisták listáját/csapatait nem frissítették még mindenütt! Az online módoknak október elsejétől érkeznek a live update-ek, amelyek a focisták valós teljesítményét figyelembe véve módosítják a játékbeli képességeiket. Megismételjük: online módoknak. Mi a helyzet az offline játszókkal? Nos, nekik meg várni kell október 29-éig. Laza négy hetes elcsúszás.

Mintha a Konami ezzel szeretné az offline Master League módtól eltolni a játékosokat a mikrotranzakciókkal megnyomott MyClub felé – igaz, ott is október 29-étől jönnek a frissítések, de már most lehet fizetni ezért-azért a játékban…

Szóval miért nem adták ki novemberben a PES 2016-ot? *naptárra néz, FIFA 16 megjelenés szeptember 22-e* Ja, szóval ezt is elsiették. GJ Konami.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu