Fallout 4 – Az ötödik S.P.E.C.I.A.L, videó [VIDEO]

Szent habakukk, már az ötödik hétnél tartunk?! Úgy tűnik: a Bethesda ugyanis már az I betűnél jár a S.P.E.C.I.A.L. videósorozatban, szóval ez azt jelenti, hogy elég nagy tempóval közelítünk a Fallout 4 megjelenéséhez! Az ötödik hét az I, azaz az intelligencia bemutatásával járul elénk.

Az intelligencia azért is fontos, mert ennek segítségével tudunk például meghackelni zárt ajtókat. Minél nagyobb, annál könnyebb – ki tudja, mit rejthet ama ajtó? De a fegyvereink is kaphatnak a jóból, ha picit az intelligencia felé tuningoljuk karakterünket – így megtehetjük, hogy kezelésbe vesszük azokat, hogy jobbak, hatékonyabbak, erősebbek legyenek. A természetes ösztönöket is előhozhatja belőlünk a kellő mértékű intelligencia.

Úgyhogy mondhatnánk, hogy többet ésszel, mint erővel – néha tényleg nem jó a brutalitás irányába elmenni, a lenti videó pedig (amely újfent hozta a tíz pontos kivitelezést, eszméletlen, hogy nem adnak alább a Bethesdánál) ezt remekül szemlélteti. És igen, Vault Boy már megint pórul jár a végén.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu