Life is Strange: Launch trailer a finálénak [VIDEO]

Végre! Nem játszott kicsiben a Dontnod, szó szerint HAT darab teaser videót rakott ki a Life is Strange ötödik epizódjából, a Polarizedból, aztán kemény EGY nappal a megjelenés előtt megjelent a launch trailer is. Mesterien húzta az agyunkat a francia csapat, nemde?

SPOILER! Néhány új jelenetet tartalmaz a fináléból, úgyhogy nem nagyon ajánlott mindenkinek a megtekintése! Ezt úgy mondjuk, hogy már végigjátszottuk az epizódot (azért elmondjuk, hogy úgy két és fél órás lett!), de így is elmondhat egyet s mást ebből a remek befejezésből. Vagy nem remek befejezésből…

Ja, nem kéne lelőni a poént. Most a Telltale oldalán a laszti! Le tudják-e ütni a Dontnod által elég magasra emelt lécet, vagy talán a végén alulmarad Rhys és Fiona Max és Chloe párosával szemben?
Szerintünk… nagy eséllyel igen. Bár még nem estünk neki a Tales from the Borderlandsnek… de hamarosan az is sorra kerül.
Még annyit mondanánk, hogy egy-két helyen könnyekbe borulhat a szemünk majd a Polarized során. Ilyet ritkán hoz elő belőlünk egy epizodikus játék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu