DOOM: Kiszivárgott fegyverlista a zárt alfából

Szivárgás? Manapság ez már egyáltalán nem meglepő, hiszen jóformán minden egyes AAA játékkal kapcsolatban bekövetkezik ez. Úgyhogy látván az id Software DOOM-jából a teljes fegyverlistát, amelyet a zárt alfatesztben láthatunk, már a szemöldökünket sem tudjuk felvonni. Sokat elmond napjaink videojáték-kultúrájáról…

Szóval a fegyverlista. Vortex Rifle, Static Cannon, Super Shotgun, Plasma Rifle, Rocket Launcher, Repeater, Frag Grenade, Personal Teleporter. Tehát a teleport mellett – erről már tudtunk – gránát, rakétavető, géppuska/magnum keverék, plazmavető, shotgun… számunkra a listát és a képeket megtekintvén egy picit quake-es hangulatunk van ezzel kapcsolatban, bár amögött is ugye a korábban John Carmack nevével fémjelzett id állt, úgyhogy nem vagyunk messze a valóságtól.

A zárt alfában amúgy egy pálya és egy játékmód elérhető csak (erről korábban írtunk már), de a fegyvereket látván a régebbi shooter-fanoknak is kedvezni fognak, ami azért még jól elsülhet.

Megjelenés 2016 első felében PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu