Call of Duty Black Ops III – Élőszereplős trailer [VIDEO]

Oltári nagy hype, mint általában: napokra vagyunk a Call of Duty Black Ops III megjelenésétől, így az Activision már nagyban üríti a széfet, hogy még több pénzeszsák elférjen, mivel az kizárt, hogy ne kelljen el milliós példányszámban pillanatok alatt a Treyarch játéka.

Azért rágyúrtak az utolsó pillanatokkal kapcsolatos marketingre is, mivel ezúttal egy élőszereplős videót is összehoztak a játéknak. A Seize Glory névre hallgató trailert Wayne McClammy rendezte és a főszerepekben Michael B. Jordan, Cara Delevingne és Marshawn Lynch láthatóak. Mindannyiunkban ott van a katona, csak elő kell hozni azt!

A játék pénteken érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Több okból is érdemes a kurrens-genre váltani, ha nincs erős PC a közelben: a Beenox és a Mercenary Technology által készített prev-gen port (amelyből már kiszivárgott pár kép, elképesztő a látvány) csak 30 fps-sel fut, nem lesz benne sztorimód, illetve Season Passal sem fog rendelkezni az olcsóbb ár ellenére.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu