Sony headset készül a PS4-hez! [VIDEO]

Hamarosan a boltokban is kapható lesz a Sony eléggé nem a magyar piacra szabott árazású headsete. A PS4 In-ear headset a füleinkbe dugható hallgatókból áll, amely az AudioShield technikával zajszűrésre is képes, de van rajta egy mikrofon is, illetve némíthatunk is, ha erre vetemednénk.

Ezt a headsetet a DualShock 4-ünkbe köthetjük bele, de külön akkumulátora van – zajszűréssel 15 órát bír, de feltölteni egy USB kábel segítségével tudjuk, ha lemerülne. Elég sokáig bírja ezek szerint – remélhetőleg a hangminőség mind a mikrofon, mind a hangszórók tekintetében elfogadható lesz.

Ez mind szép és jó, de 90 euróba kerül. 27 ezer forint egy headsetért. Azért valljuk be, nem éppen olcsó mulatság, még akkor is, ha házon belüli termékről beszélünk. Vajon hazánkban mekkora kereslet lenne a PS4 In-ear sztereó headset iránt? Még akkor is, ha belegondolunk, hogy zajszűrésre is képes lesz, szerintünk egy picit túlzás az árazás…
Mindenesetre a megjelenés Európában december 4-én lesz esedékes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu