Overwatch: Legkésőbb ekkor jelenik meg konzolokon is [VIDEO]

A Blizzard azért nem tétlenkedik: a Warcraft film mellett azért a Team Fortress 2-t és a DotA-t egyesítő shooter is csendben készülget náluk… de meglepetéssel éltek. Eddig úgy tűnik, hogy csak PC-re lesz a Blizzard shootere elérhető, de most kiderült, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Ezen felül a megjelenési dátum… vagy legalábbis a határidő is kicsusszant a közönséghez.

Az Overwatch legkésőbb 2016. június huszonegyedikén érkezik a korábban megemlített három platformra, de a tavasz tűnik reálisabbnak. Lesz egy Origins Edition kiadás is, amelyből kiderült az, hogy 21 hős lesz az Overwatchban. (Legalább. Lesz az több is.) Persze a cross-promotion is bevetésre kerül, ugyanis a Heroes of the Stormhoz, a World of Warcrafthoz, a StarCraft II-höz, a Hearthstonehoz és a Diablo III-hoz is kapunk plusz dolgokat – ez hatvan dollárba kerül.

Szóval úgy tűnik, hogy nem lesz biztosra vehető a free-to-play megközelítés, de lehetséges, hogy ennyiért előre megkapunk egy halom karaktert, így akár egyfajta Season Passnak is mondhatnánk.
A 6v6 felosztásban egymásnak eső karakterekkel kapcsolatban ÖT trailert is közzétett a Blizzcon során a Blizzard tegnap. Nem vacakolnak…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu