Life is Strange 2? Hogy micsoda?

A Life is Strange egy remek játék lett – bár a befejezés nem lett annyira tökéletesen összerakva -, de úgy tűnik, hogy a Dontnod Entertainment már csendben készül a folytatásra. Az mondjuk kérdéses, hogy ezt hogyan akarják megvalósítani, de mindenesetre Alain Damasio – ő a Dontnod társalapítója, de forgatókönyv-íróként is részt vesz a munkálatokban – szerint megvan rá az esély, hogy a Life is Strange 2 meg fog valósulni.

Damasio arról is beszélt, hogy szerettek volna a Remember Me-nek egy folytatást fejleszteni, de a Capcom nem támogatta az elképzeléseiket. Most viszont jóformán be is jelentette, hogy a Life is Strange folytatása meg fog valósulni. A producer, Luc Baghadoust és társa, Michel Koch korábban már beszélt a Polygonnak arról, hogy egy folytatásra van esély, mégpedig új karakterekkel. (Helyszínről nem beszéltek.)

Akármi is lesz, remélhetőleg lesz olyan minőségi, mint amit eddig láthattunk – ha ez megvan, nem sok okunk lehet csalódni bennük!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu