Final Fantasy VII remake – Uematsu nélkül

A Final Fantasy VII 1997-ben hatalmas sikert aratott még az első PlayStationön, amelyben a zenéért felelős Nobuo Uematsunak is tettenérthető a munkássága. A korábbi részek soundtrackjeiből is láthattunk, hallhattunk már komolyzenei, elég durva előadásokat, így tényleg jogos a kérdés, hogy a remake munkálataiban is részt fog-e venni a veterán zeneíró?

A Front Mission, a Super Smash Bros. Brawl mögött is az ő taktusai szólnak, szóval nem csak Final Fantasy-ban jártas Uematsu rövid választ adott: nem. Szóval nem dolgozik a Final Fantasy VII remake-en, amely ugye PlayStation 4-re fog majd a későbbiekben érkezni, újabb FF játékot a felújított listába rakván. Hiába, a Square Enix mostanában tényleg nem kevés „végső fantáziát” költöztetett újabb platformokra.

No, akkor remélhetőleg remek áthangszerelést kapnak Uematsu zenéi, így viszont talán nem lesz elbaltázva. Így tényleg egy korrekt remake lenne legalább az audió terén, igaz, a szinkronstábot még nem hallottuk…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu