Menu

Fallout 4: Remekül megy a Remote Play! [VIDEO]

Ugye még megvan a PlayStation Vita-nk, ha rendelkezünk eggyel? A Remote Play szolgáltatásnak köszönhetően elég bátran megoldhatjuk azt, hogy grindolunk a kupakokért, miközben mondjuk a WC-n ülünk. A Remote Play a hír alatti videón fantasztikusan bemutatja, hogy egész korrektül lehet játszani a Bethesda várva várt (és sokak számára csalódást okozó) játékát a handhelden is!

A gombkiosztást is láthatjuk a mellékelt képen: háromszöggel ugrunk, iksszel aktiválunk, négyzettel tölthetünk újra, körrel Pip-boy, VATS a lefelével, fellel sprint, és így tovább. Úgy tűnik, hogy legalább ezzel kapcsolatban törekedtek a korrekt kezelésre. Minden elismerésünk, Bethesda!

Sokat nem tudunk mondani, érdemes a videót megnézni, hiszen ez jobban bemutatja, mint párszáz karakter. A Fallout 4 a tegnapi napon jelent meg PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra. Patchekre is készülhetünk, ugyanis ahogy tegnap írtunk róla, problémás a képfrissítési ráta… talán mihamarabb sikerül kiküszöbölni a már-már idegesítő framedroppolást. Reméljük.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu