Karma: The Dark World: itt a vég, már a gondolataidba is belemásznak! [VIDEO]

Egy kínai fejlesztés talált kiadói partnerre, és így a multiplatform játékot könnyebben megtalálhatjuk, így a több dimenzióban játszódó narratíva nagyobb eséllyel tudja felkelteni a közönség figyelmét.

 

A Pollard Studio játékát a Wired Productions fogja kiadni, és ezt a Wired jelentette be. A Pollard Studio producere, Lu Chen a sajtóközleményben ezt írta: „Izgatottak vagyunk, hogy az innováció és a kreativitás új fejezetébe léphetünk! Ma büszkén jelentjük be, hogy mérföldkőnek számító partnerséget kötöttünk a Wired Productionsszel, az indie játékok igazi és szenvedélyes szerelmesével. Ez az együttműködés a szakértelem egyesülését jelenti, ami felerősíti a felejthetetlen játékélmények létrehozására való képességünket.” A Wired Productions társalapítója és ügyvezető igazgatója, Leo Zullo hozzátette: „A Karma: The Dark Worldben valami nagyon különlegeset láttam. felidézi, érzelmeket vált ki, és gondolkodásra, érzésekre és minden megkérdőjelezésére készteti a játékosokat. A Pollard Studio egy intenzív, filmes élményt akart létrehozni, és nagyon örülök, hogy ilyen szorosan együtt dolgozhatunk velük. Ez egy igazán izgalmas játék, amiről már alig várom, hogy többet is felfedhessek róla.”

Valamiért visszatért karakterünk a játék helyszínére. Minden furcsa lett, így a nevünk, megjelenésünk, hangunk és emlékeink is. Egy öregember jóvoltából egy furcsa kazetta segítségével összekapcsolódunk múltbeli emlékeinkkel, és útra kelünk, hogy felleljük emlékeinket. Ebben a sötét világban furcsa találkozásokat élünk át, és töredezett emlékek között bolyongunk. Egy Roam nyomozóként fel kell fedezni az igazságot, hogy felderítsük a történések forrását.

Belső nézetben fogjuk mindezt átélni. A bizarr környezet véletlenszerűen változik; tekerjük fel a hangerőt, és mindig figyeljünk a környezetre, a helyszín idejére és terére. Figyeljük meg és vegyük észre a kulcsfontosságú személyeket és eseményeket, mert ez segít majd megtalálni a kiutat. Merüljünk el mások gondolataiban, és tapasztaljuk meg az ismerős, de idegen világot. Meg kell találni az igazságot és meg kell oldani az emlékeidet körülvevő rejtvényeket. Különböző események fognak történni a nyomozás során. Szerezzünk tippeket és számoljunk be a vállalatnak.

Miután a Leviathan Corp átvette a hatalmat, semmi sem változott pozitívan. Egy nagy repülőgép lebeg a város felett, felügyelve az ott lakókat. Ez a sötét tiltott zóna az otthonunk. Éjszaka kell mozogni, és lopakodva kell teljesíteni a vállalat által adott feladatokat. Személyazonosságunk megfélemlítő, és ezt fel is kell használni, hogy ide-oda bejussunk, de meg kell érteni, hogy nem véletlenül tért ide vissza a karakterünk. Mindezen történések forrása a végső válasz lesz a kérdésekre.

A Karma: The Dark World PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store) készül. Megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu