Rainbow Six Siege – Egy TV-reklám érkezett [VIDEO]

A Rainbow Six Siege-dzsel többnyire nincs problémánk a megjelenés előtti promócióval kapcsolatban. Bár tény, hogy eme játéknak is elcsúsztatták a megjelenési dátumát – amely most már biztosan december elsejére tehető, egy napon érkezvén a Just Cause 3-mal -, a fejlesztők eléggé földhöz ragadt módon állnak a fejlesztéshez, illetve a megjelenés utáni évben érkező ingyenes és fizetős tartalmakhoz, amelyből kristálytisztán kiderül, hogy a fizetős fegyverskinek csak stílusban lesznek jobbak, a fegyvert továbbra is kezelni kell tudni!

Ezúttal a Ubisoft egy élőszereplős TV-reklámot hozott össze a Siege-nek, amelyben a főszereplő Idris Elba, akit többek között a Drót című sorozatból is ismerhetünk. Persze van azért köze a videónak a játékhoz, ugyanis a House pályán alapuló helyszínen forgatták ezt a kis videót. Remekül prezentálja, hogy mikre számíthatunk.

Ha esetleg még mindig nem döntöttünk arról, hogy megvennénk-e a legújabb R6 játékot, semmi gond! November 25-e és 29-e között ugyanis egy ingyenes nyílt béta vár mindenkire PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu