Rocket League: Chaos DLC bejelentve [VIDEO]

A Rocket League-gel a Psyonix nagyot kaszált! Nem csak azért, mert a PlayStation Plus kínálatában ingyenes volt az előfizetőknek, hanem főképp abból az okból, mert felettébb szórakoztató játékmenettel várja a játékosokat. Bár az alapokat egyszerű elsajátítani, komolyabban szinten már gyakorolni kell, hogy az autónkkal gólt tudjunk rúgni – no igen, ahhoz egy kis csapatmunka is szükségeltetik…

A nyolc milliónál is több játékossal rendelkező Rocket League decemberben újabb DLC-t fog kapni, a Chaos Runt. amelyet a poszt-apokaliptikus műfajú filmek inspiráltak. Két új autó (Ripper, Grog), 6-6 új matrica hozzájuk, egyéb kiegészítők a korábbi autókhoz, illetve öt új trófea jön a DLC-vel.

Az ár sem valami egetrengető, összesen 4 dollárt fognak elkérni érte. Lesz azért ingyen bónusz is, hiszen a Wasteland pályát mindenki megkapja – nocsak, a Mad Max hatása a Psyonixra is kihatott! A képek és a videók mind látványosak, nem? Úgy tűnik, hogy hamarosan itt az ideje, hogy újra rúgjunk… lökjünk néhány gólt kocsinkkal a kapuba!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu