Trailert kapott a Life is Strange gyűjtői dobozos kiadása [VIDEO]

A fene vinné el a Dontnodot, hát nem a karácsonyi roham kellős közepén jelentkeznek a Life is Strange limitált kiadásának a trailerével? Szerencsére mind a három platformon elérhető lesz Európában a fizikai kiadás, így a PC-sek sem maradnak ki abból a jóból, amit a PS4-esek és Xbox One-osok kapnak majd január huszonkettedikén.

A Square Enix azért közölt egy új részletet az eddig nem nagyon taglalt fejlesztői kommentárral kapcsolatban. Mint kiderült, a fejlesztői csapat kommentál belsős információkat és a fontosabb eseményekről beszélnek majd, miközben ők maguk is újraélik a történet fontosabb jeleneteit. (Hol van a bankkártyánk, előrendelnénk rögvest…)

Persze más is lesz a limitált kiadásban: a játék lemeze mellett a soundtracket is megkapjuk CD-n összesen 14 számmal, illetve egy harminckét oldalas művészi könyvet is elrejtenek majd a dobozban számunkra. Még mindig elő lehet rendelni (mégpedig itt): a konzolos változatok 35, míg a PC-s kiadás 25 euróba fog kerülni, a postaköltségért pedig elvileg nem kell extrát fizetni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu