Just Cause 3: Rico, Rico és Rico – PS4/X1/PC összehasonlítás [VIDEO]

A tegnapi nap során jelent meg Rico Rodriguez immáron harmadik története, azaz a Just Cause 3 a Square Enix kiadásában. Ezek után az obligát összehasonlítást és framerate-tesztet kapásból elvégezte a DigitalFoundry (ezek a srácok úgy őszintén mikor szoktak pihenni?), úgyhogy már jelentkeztek is két videóval.

A felbontás tekintetében ugye már tudjuk, hogy a PlayStation 4 képes full hd-ra, míg az Xbox One csak 900p-t képes felmutatni. Ezen felül a PS4-es változatban kicsit szebbnek tűnik a látvány, és a framerate szintúgy sokkal stabilabbnak tűnik a Sony konzolján, mint a Microsoftén. (A PC-s konfigokba most nem mennénk bele, a papírforma jóformán itt is érvényesült mindenféle meglepetés nélkül.)

Úgy tűnik, hogy sikerült az Avalanche Studiosnak jobb portot összehozni a Sony konzoljára anélkül, hogy igénybe tudták volna venni a PlayStation 4 immáron „megnyílt” hetedik processzormagjának teljesítményét. Talán egy patch ezt is igénybe fogja majd venni? Majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu