Shadow Complex Remastered: Érkezik a kurrens-gen port [VIDEO]

Az Epic Games remek húzással lépett elő. A Shadow Complex eredetileg egy Xbox 360-ra megjelent játék a Chair EntertainmentEpic Games párosától. 6 évvel ezelőtt került kizárólag digitális formátumban az Xbox Live Arcade platformra – most viszont elérhető lett novemberben az Xbox One-ra is a retrokompatibilitásnak köszöhetően. Igen ám, de most kapásból két legyet üt az Epic egy csapásra a nevükhöz méltóan epikus módon.

Bejelentették, hogy a Shadow Complex Remastered, amelyet korábban már a PEGI-nél bejegyeztettek, készülőfélben van PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2016 elején pedig már meg is fog jelenni a két konzolon! De mi a helyzet a PC-vel? Na, ebben voltak eléggé földhözragadtak: december huszonötödikéig ingyen beszerezhetjük PC-n, mégpedig az alábbi linken – egy regisztráció nem tart több, mint két percig, de így akár az új Unreal Tournamentnek is nekieshetünk.

LINK
Köszönjük, a játék pedig elég kellemesnek tűnik így első blikkre. Várjuk a konzolos megjelenést is!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu