Ekkor érkezik Hasfelmetsző Jack az Assassin’s Creed Syndicate-be [VIDEO]

Az Assassin’s Creed legújabb részével, a Syndicate-tel kapcsolatban már jó ideje tudtunk arról, hogy lesz hozzá egy DLC, amely Hasfelmetsző Jack történetét fogja körüljárni. (Nekünk pedig van egy nagyon sanda gyanúnk azzal kapcsolatban, hogy tulajdonképpen ki is lesz ő… de nem szeretnénk lelőni a poént!) Most viszont a Ubisoft közzétett egy új trailert, illetve egy megjelenési dátumot azzal kapcsolatban, hogy mikor érkezik eme DLC.

Az 1888-as évben játszódó történetben Evie Frye-t fogjuk irányítani (ez ugye már gyanús, nem?), akinek a célja megtalálni a gyilkost, aki öt nőt végzett ki a közelmúltban Whitechapel környékén. A trailer hozza a szokásos Ubisoft-szintet, van itt dráma, akció és félelem bőven, a végén pedig a megjelenési dátum is ott figyel.

PlayStation 4-re és Xbox One-ra december tizenötödikétől, PC-re pedig egy héttel később, azaz huszonkettedikétől válik elérhetővé a DLC. Hol vagy, Jacob? Vajon miért nem tűnsz fel a videóban…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu