Menu

Tekken 7: Harada tisztázta az ügyet

Katsuhiro Harada, a Tekken-széria producere – jogosan – kapott nem kevés kérdést Twitterén azzal kapcsolatban, hogy végül is mi a fene lesz a szituáció a PlayStation 4-es és Xbox One-os Tekken 7-tel kapcsolatban. Azért is kérdezték őt, mert bejelentette a játéktermi verzióhoz a nagy updatenek ígérkező Tekken 7: Fated Retribution-t, amelyben a szebb grafika mellett többek között a Street Fighterből átugró Akuma is benne foglaltatik. Mit is válaszolt?

„Konzol = Mindig a legújabb verzió. A cím vagy változik, vagy nem… nem vagyok még ebben biztos.” Ez biztató – lehet, hogy a játék címe marad Tekken 7, de tartalmilag a PlayStation 4-es és Xbox One-os változat ugyanazt fogja nyújtani, mint a játéktermi kiadás… azaz Akuma is ott fog majd a Blu-ray lemezen figyelni. (Vagy a letöltésben, ha digitálisra esküszünk.) A textúrákról és a modellezésről nem is beszélve, abból is a legjobbat fogjuk kapni. Vivát!
A Tekken 7 – mint ahogy a Street Fighter V is – az Unreal Engine 4-et fogja használni. Megjelenés 2016-ban.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu