Assassin’s Creed Syndicate: Hasfelmetsző Jack játékmenet [VIDEO]

A Gamespotnak köszönhetően az Assassin’s Creed Syndicate-ből láthatunk valami újat, ugyanis felvettek egy kis videót a Hasfelmetsző Jack DLC-ből. Ugye ez az a DLC, amelyben Jacob Frye sehol sem található (biztos az?), így az 1888-ban játszódó sztoriban a főszereplő testvére, Evie Frye lesz – neki kell majd felgöngyölítenie az ügyet a sorozatgyilkossal kapcsolatban.

Az első tíz percből szerencsére sokat nem tudunk meg, így nem kell nagyobb spoilerektől tartani: bárki bátran megtekintheti a videót a hír alatt, ebből a lényeget úgy sem tudjuk meg. (Itt természetesen arra gondolunk, hogy végül is ki a fene lehet Hasfelmetsző Jack.)
A DLC PlayStation 4-re és Xbox One-ra már elérhető, aki pedig PC-n esne neki eme sztorinak, még várnia kell, ugyanis erre a platformra december huszonkettedikétől válik elérhetővé.

Egy valami biztos: bár Evie ráncosabb lett, attól még nem egyszerű őt a padlóra küldeni. Vajon megoldja-e a viktoránus korabeli London rejtélyét, avagy sem? Rajtunk múlik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu