Golem – Új információkat tudtunk meg [VIDEO]

A PlayStation Experience-en került bejelentésre a Golem, amely az indie Highware Games PlayStation VR-ra készülő játéka. A virtuális valóságot alkalmazó játékról azóta mindössze egy alkalommal hallottunk, amikor az egyik PlayStation Conversation videóban került megemlítésre. Most viszont több új részletet tudtunk meg a Golemről.

A Game Informer (amelynek a weboldalát Magyarországról trükközés nélkül nem érhetjük el) legújabb száma a PlayStation VR-ra fókuszál, így ebben került megemlítésre a Golem is. A játékban a főszereplő egy fiatal leányzó lesz, akinek a neve Twine. Sajnos paralízisben szenved egy baleset következtében. Bár nem nagyon képes önállóan mozogni, felfedezi, hogy egy új képessége van: gólemeket képes irányítani. Ezek az éjszaka során kerülnek irányításunk során – egy ősi városban fedezhetünk fel dolgokat, miközben a gólemeket is fejleszthetjük.

A játék irányítása az érdekes: a fejünk döntésével kontrollálhatjuk a gólemeket – a Highware Games arra törekszik, hogy egy DualShock 4-mentes irányítás standardját képes legyen létrehozni. A PlayStation Move a kardlengetésre lesz használható.

Érdekes, de mi egy picit tartunk az irányítási szisztémától. Emlékeztetőképp íme a bejelentő trailer:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu