For Honor – Lesz egyjátékos módozat is [VIDEO]

A For Honor a Ubisoft egyik váratlan bejelentése volt az idei E3-as előadásán. A lovagok, szamurájok és vikingek ütközete főleg a közelharcra összpontosító játékot fog nyújtani számunkra, viszont még messze vagyunk attól, hogy meg is jelenjen a For Honor. Addig is kaptunk egy kis összefoglalót a 2015-ös év eseményeiről ezzel a játékkal kapcsolatban. Azért ilyet ritkán látunk, hogy egy, még meg sem jelent játék tekint vissza a bejelentése óta eltelt kicsivel több, mint fél évre.

A videóban megemlítésre került az is, hogy a For Honor tartalmazni fog egy egyjátékos kampánymódot. Azok után, hogy a Rainbow Six: Siege ilyet nem kapott, ennek mi kifejezetten örülünk. Amint elkészül ez a része a játéknak, új részleteket fog közölni róla a Ubisoft. Várjuk is. Azt is megtudtuk ebből a videóból, hogy nemsokára a Vikingek részletesebben is bemutatásra fognak kerülni.

Ígéretes a For Honor – remélhetőleg a 2016-os évben sikerül is a kezünk közé kapni majd. A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu