Guitar Hero Live – Az Avenged Sevenfold átveszi az uralmat

Az idei ősz során két zenés franchise, a Rock Band és a Guitar Hero is visszatért. A Guitar Hero legújabb része, a Live viszont gyakrabban kerül a fókuszba, ugyanis a megjelenés után azért a FreeStyleGames játékát nem egyszer láttuk már a hírekben. Ezúttal egy nevesebb együttes miatt van a Guitar Hero Live-ról újfent szó.

Az Avenged Sevenfold ugyanis átveszi az uralmat az internetes GHTV program felett. A műsoruk neve A7X Rock Classics lesz és ebben a kedvenc dalaikról lesz szó, illetve a banda tagjai is beszélnek. Pantera, Megadeth, AFI, Bob Dylan, Boston, Queensryche, Tenacious D, Faith No More, Deftones, Weezer – csak néhány együttes, akik biztosan a képernyőkre kerülnek.

A GHTV egyes csatornáján ekkor kerülnek képernyőre magyar idő szerint:

– Ma 3, 11 és 19 órakor,

– Pénteken 5:30-kor, 13:30-kor és 21:30-kor,

– Szombaton 2:30-kor, 6:30-kor, 14:30-kor, 18:30-kor,

– Vasárnap 4:30-kor, 8 órakor, 16:30-kor és 20 órakor,

– Hétfőn 4 órakor, délben és 20 órakor,

– Kedden 2:30-kor, 10:30-kor és 18:30-kor.

Ezen felül a GHTV-be visszatér az Avenged Sevenfold prémium műsora, amelyben játszható dalokként feltűnik a Shepherd of Fire, a Buried Alive és a Nightmare, de az együttes által dedikált gitárok, albumok és egyéb nyalánkságok is osztogatásra kerülnek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu