Dead or Alive Xtreme 3: Videón a SoftEngine 2 [VIDEO]

A Dead or Alive Xtreme 3 a közelmúltban egy komolyabb negatív visszhangot kapott azok után, hogy a játék kiadója, a Koei Tecmo nem lesz hajlandó az ázsiai régión kívül is megjelentetni a játékot annak ellenére, hogy az rendelkezni fog angol nyelvű változattal is. (Így nem csoda, hogy importálások hada lepte el például a Play-Asiát.)

Ezúttal egy… picit érdekes videón láthatjuk az Xtreme 3-at a Famitsunak köszönhetően. Ebben a SoftEngine 2 kerül bemutatásra. Ez felel a hölgyek ringó kebleiért is – a deformáció mikre lehet képes? Ezt meg lehet tekinteni a hír alatti videón. Egy picit poénos lett a bemutató, de a lényeget tökéletesen bemutatja. (Érdekes, hogy odaát ez tényleg természetesnek tekinthető, errefelé pedig ebből csak botrány van.)

A játék 2016. február huszonötödikén érkezik PlayStation 4-re és PlayStation Vitára. Európai és észak-amerikai hivatalos kiadásra ne számítsunk, úgyhogy tényleg csak az importálást tudjuk ajánlani azoknak, akik mondjuk bikiniben röplabdáznának.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu