Fallout New Vegas – 20 perc alatt!? Igen! [VIDEO]

A Bethesda – vagy inkább annak tulaja, a Zenimax – mostanában dúskál a pénzben, ugyanis már majdnem két hónapja megjelent a Fallout 4, viszont ezúttal nem arról a játékról beszélünk, hanem az ezt megelőzőleg megjelent New Vegasról. Ezt valaki durván húsz perc alatt végigjátszotta. Most, ha ebbe belegondolunk, hogy akár csak a karakterünk létrehozása tarthat ennyi ideig, akkor már letesszük a hajunkat.

20 perc és 47,6 másodperc. Ennyi idő alatt került végigjátszásra a Fallout New Vegas. Hogyan? Glitchekkel, a párbeszédek komplett átugrásával és azzal a durva buggal, amely megnöveli a futásunk sebességét nem is kevéssel. Ez főleg a végtagjaink sérüléséhez köthető – akár 160%-os sebességre is gyorsíthatunk. A speedrunner egy női karaktert választott, amivel több karizmát tudott alkalmazni (éljen a Black Widow!), az olasz nyelv pedig a kevesebb felirat miatt lett választva. Furcsa, de érthető választás.

Ez a videó talán még kijózanító hatású is lehet ma este, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu