Star Wars Battlefront: 13 millió eladás körül járhat

A Star Wars Battlefront funkcionált a tavalyi év végi roham nagyobb Electronic Arts által kiadott FPS-eként, mivel nem Battlefielden dolgoztak a DICE-osok (most viszont már igen, erről írtunk is korábban), ennek köszönhetően pedig a kiadó komolyabb elvárásokat támaszott a Csillagok Háborúja univerzumában játszódó shooternek.

Michael Pachter, aki már régóta a szakmában van, úgy gondolja, hogy mind a három platformon összesen 6 millió példányban kelt el novemberben, majd decemberben szintén – ha 55 dolláros árral számolnánk, akkor 660 millió dolláros forgalmat és 12 milliót hozott össze eddig a Battlefront Pachter szerint. Evan Wilson, egy másik szakértő szerint 13 milliót kalapozott össze eddig a DICE játéka – mivel az EA március végéig pont ekkora eladást várt a Battlefronttól, úgy tűnik, hogy ez már össze is jött.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy lesz Battlefront 2, másrészt pedig ezzel az Electronic Arts szinte biztosan kipipálhatja ennek a játéknak az elvárásait.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu