PSN – A Sony egyelőre nem nyilatkozik a masszív leállásról

A tegnapi nap sokaknak visszatérés volt a szürke hétköznapokba: munka, iskola, ilyesmi. Itt jogosan gondolhatnánk, hogy így lassú átmenettel a Sony is végre lendületre kap. Meg is tették, de nem éppen úgy, ahogy vártuk volna: a PlayStation Network magyar idő szerint tegnap este teljesen lerobbant. Mi történt?

A PlayStation 4-et, PlayStation 3-at és a PlayStation Vitát egyaránt érintette a PSN leállása. Ami ebben számunkra is zavaró, az a Sony indoklása, vagy annak hiánya. Bár megerősítették, hogy tudnak a PlayStation Network leállásáról, de hogy miért történt ez, azt már nem közölték velünk.

Közben hajnalban már lábra kapott a PSN (ezt Shuhei Yoshida maga jelentette be Twitterén), ám indoklást még mindig hallottunk. Lehetséges, hogy egy újabb hackertámadás áldozata lett a Sony hálózata – ezen nem lepődnénk meg, így még érthető is lenne a nemnyilatkozom mentalitás.

A Sony-nak valamit tennie kellene ezzel kapcsolatban: két héten belül másodszor halt meg a PSN, így ezzel nem valami pozitív fényben mutatkozódik meg a japán cég szolgáltatása. Tessék végre összeszedni magukat.
Persze, kárpótláson is gondolkodnak a PS Plus, a PS Now és a videókölcsönző szolgáltatással kapcsolatban. Erről hamarosan közölni fognak új részleteket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu