Drágább lehet a PlayStation VR, mint az Oculus Rift?

Az Oculus Rift beárazása már bekövetkezett, errefelé pedig nem éppen olcsó mulatságnak tekinthető a virtuális valóságba történő belépés, ugyanis 700 euróba fog kerülni a Oculus Rift. Ezzel szemben a PlayStation VR-ral kapcsolatban nem tudunk még konkrét árat mondani a Sony viszonylag nemtörődöm mentalitása miatt. Egy bakiból kiindulva viszont esélyes, hogy még DRÁGÁBB lehet a Riftnél a PS VR!

A Forbes információi szerint a kanadai Amazon 1125 kanadai dollárra lőtte be a PlayStation VR-t. Ez 800, igen, nyolcszáz amerikai dollárnak felel meg! S mivel az európai árak mindig magasabbak (már az 1:1 dollár-euró konverzió miatt is), ez 800 eurót jelenthet az európai régióban! Így szeretnének idén 1,9 milliót eladni? Persze ezt az Amazon gyorsan letörölte és a Sony Computer Entertainment közleménye szerint egy baki volt az egész, mivel ők árat még – mindig – nem közöltek.

Hallottuk már, hogy 400 és 600 dollár közé lőhetik a PS VR-t, ami bár még mindig viszonylag borsos ár lenne, realisztikusabbnak tűnne az Oculus Rift árához képest. Majd meglátjuk, ha a japánok végre kibökik az árcímke számait!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu