DOOM: Új képek az id Tech 6 első alanyából

Az id Software – leírni is elképesztő – negyed évszázada van a piacon, miközben az FPS műfaj komoly fejlődésnek indult az ő munkájuknak (is) köszönhetően. Az id Tech engine immáron a hatos iterációnál tart és ennek első alanya a DOOM lesz, amely ki fogja aknázni az immáron Carmack-mentes csapat munkásságának erejét. (Remélhetőleg nem sok szaggatást okozva – az id Tech 5-ös RAGE, a fejlesztők előző játéka bár technikailag impresszív volt, kicsit érdekesen futott.)

És lesz is oka büszkélkedni: már több, mint tíz éve volt, hogy a Doom 3 megjelent (nem egyszer padlóra küldve a PC-jeinket!), s végül a Doom 4 törlésre került – újrakezdvén az egészet is bőven van stílusa, megőrizvén a klasszikus játékmenetet, fegyvereket és természetesen a szörnyeket. Mert mégis milyen lenne egy Doom játék egy Cyberdemon nélkül?!

Bár még pontos megjelenési dátumot nem tudunk a DOOM startjával kapcsolatban, a Bethesda mindenféleképpen idén fogja megjelentetni az id Software játékát PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Viva la Doomguy!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu