The Witcher 3 Enhanced Edition – Lesz? Nem lesz?

A CD Projekt RED játéka, a The Witcher 3: Wild Hunt mostanában megint nagyon mocorog. Most nem azért mondjuk ezt, mert heteken belül érkezik a második kiegészítő, a Blood and Wine, hanem mert vannak pletykák azzal kapcsolatban, hogy Geralt kapni fog egy Enhanced Edition újrakiadást is. Erről ugye már írtunk decemberben, amikor is az Amazonon felbukkant már egy február ötödikére rakott megjelenési dátummal.

Ezúttal két újabb webáruház listázta ki Geralt kalandjainak bővített kiadását. A francia E-Leclerc és a belga Smartoys egyaránt kilistázta a The Witcher 3: Enhanced Editiont, utóbbi ezt 45 eurós árral tette meg konzolon. Mind a két weboldal február ötödikei megjelenési dátumot tüntet fel.

És akkor az egészbe egy újabb csavar: a CD Projekt RED megszólalt a témában! Szerintük ez csak egy hiba, és cáfolják is ezerrel az Enhanced Edition létezését. Akkor ezt meg mi cáfolnánk meg: a lengyelek talán elfelejtették, hogy az első két részből szintén készítettek egy Enhanced Edition változatot? Gratulálunk!

ps4pro-The Witcher 3 Enhanced Edition 1

ps4pro-The Witcher 3 Enhanced Edition 2

ps4pro-The Witcher 3 Enhanced Edition 3

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu