Dying Light: The Following – Íme az első negyedóra [VIDEO]

A Dying Light kiegészítőjéről, a The Followingról az utóbbi hetekben nem nagyon hallottunk (csak annyit, hogy megemelték az árát az eredetileg tervezett méret megnövekedése miatt), de most az IGN-nek köszönhetően betekintést nyerhetünk az első negyedórába. A videóban kommentárt is hallhatunk Tymon Smektatától, aki a játék producereként vesz (vagy inkább vett, most már csak finomhangolások vannak) a fejlesztésben.

Az alapjátékból érkezni fog egy Enhanced Edition változat is, viszont akiknek az alapjáték a birtokában van, a Techland ingyen átnyújtja ezt a kiadást – ebben a kiadásban átalakul a skillfa is, a végén pedig akár már 250-es Legendary szintre is tuningolhatjuk a karakterünket.

A The Following DLC önálló formában 20 dollárba fog kerülni és február kilencedikétől válik elérhetővé PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A Season Pass 30 dollár, az Enhanced Edition pedig az alapjáték+összes DLC+The Following csomagot tartalmazva szintén ugyanekkor jön hatvan dolláros árral. Tetszetős a The Following!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu