Hitman előrendelés PS4-en? Mind törölve!

Az IO Interactive gyermeke – vagy inkább bérgyilkosa -, a 47-es ügynök a PlayStation 4/Xbox One/PC trió felé közelít. A Square Enix az E3-as bejelentéskor még a 2015-ös év végére tervezte a megjelenést, de az alfa stáuszban leledző programkód nem volt éppen stabil framerate-tel rendelkező állapotban, így érthető, hogy eltolták a megjelenést.

Bár a megjelenés továbbra is március tizenegyedikére van datálva, a Square Enix törölte a PlayStation 4-es előrendeléseket, mivel „az előrendelt termék konfigurációja jelentősen változott”. Nem közöltek még részleteket, de lehetséges, hogy az eddig epizodikusan tervezett megjelenés helyett az egész játékot egyszerre fogják majd kiadni. Ahogy a Hitman Twitter profil írja, módosítanak néhány dolgot és informálni fognak bennünket a következő néhány nap során.

Remélhetőleg nem csalódást keltő módon változtatnak a játék iránt, ha pedig igen, akkor elő kell szednünk a zongorahúrunkat… ugyanis a 47-es ügynök nem érdemel kudarcot!

ps4pro-Hitman-PSN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu