Egy újabb taktikai-RPG jön nyugatra [VIDEO]

A NIS America újabb játékot hoz ki Japánból nyugatra. Ez már önmagában becsületes lépés, ugyanis így nagyobb az esély arra, hogy elvont, kevéssé ismert címek kapjanak lokalizációt, amelynek köszönhetően nagyobb közönség ugorhat neki egy-két játéknak. Ilyen lesz a Grand Kingdom is, amely PlayStation 4-re és PlayStation Vita-ra fog ellátogatni idén nyáron – a MonoChro játéka Japánban novemberben jelent meg.

Műfaját tekintve egy taktikai RPG-nek nevezhetjük, így tényleg csak egy kisebb közönséget kíván majd a NIS America megcélozni a Grand Kingdommal, amely körökre osztott stratégiával próbál majd bennünket megörvendeztetni.

A látványvilág érdekes. Bár tény, hogy nem egetrengető, a stílusa lehetővé teszi, hogy gond nélkül fusson a PS Vita-n is a Grand Kingdom. A bejelentéshez egy trailert is csaptak – bár ebben tényleges játékmenetet nem láthatunk, azért bemutatja, hogy az audiovizualitás milyen szintet üt majd meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu