Far Cry Primal – Légy a kőkorszak királya! [VIDEO]

Az Ubisoft lapot húzott tizenkilencre, ugyanis kapásból két új videót is összehoztak a Far Cry legújabb felvonásának, a kőkorszakban játszódó Primalnak – igaz, ebből az egyik a kulisszák mögé tekint. Azért előre szólnánk, hogy kicsit furcsa lesz az első videó, amelyben Takkar, a játék főhős vadásza végez el egy felettébb zavaró cselekvést.

Az indok, ami miatt ezt mondjuk, egyszerű: szemgolyók és vér elfogyasztása belső nézetből egy koponyából… Gyomorforgató, annyi szent, de hiába, 18-as besorolást kapott a PEGI-től a Primal! A főgonosz esetében egy kis dejavunk van, ugyanis itt is egy elmebeteg illetőt kell kiiktatni. Hm, valahogy hasonló felállás volt itt a Far Cry 4-ben és a 3-ban is, nemde? A másik videó, amely ugyebár a kulisszák mögé enged betekintést nyújtani, a karakterekkel kapcsolatban nyújt több információt, de a játékban használt nyelvről is megtudhatunk néhány érdekességet.

A Far Cry Primal PS4-re és Xbox One-ra február huszonharmadikán, PC-re pedig március elsején jön. Nagyon metál.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu