Uncharted 4: Látható a Steelbook Edition

Lassan az Uncharted 4: A Thief’s End fejlesztése befejeződik, ugyanis heteken belül már aranylemezen lesz Nathan Drake utolsó története, hogy abból elkészüljön a több millió kópia/felkerüljön a PSN-re. A gyűjtői kiadások is szépen haladnak – az egyiket Neil Druckmann, a játék kreatív rendezője be is mutatta Twitteren.

„Ellenőrzöm az Uncharted 4 Steelbook lenyomatokat. Sokkal gyönyörűbb személyesen.” – írta Neil. Ez pont ugyanaz a Steelbook kiadás, amelyet anno a német Amazon szivárogtatott ki még decemberben (és rögtön meg is írtuk azt). Persze azóta kiszivárgott egy Plus Edition is (ezt is rögvest virtuális papírra vetettük), nem is beszélve a többi limitált kiadásról.

Nathan Drakenek itt véget fog érni a története, de mivel a Sony-é az Uncharted IP, így valószínűleg előzményt, vagy új főszereplőt kaphatunk a későbbi felvonásokban.

Az Uncharted 4 PlayStation 4-exkluzívként április huszonhatodikán jön, hacsak el nem halasztják még egyszer – sosem lehet tudni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu