Így szerezz ingyen The Division bétakódot!

Nemsokára ránk süt a nap (vagy nem, időjárástól függ), amikor elindul a Ubisoft MMO-jának, a The Divisionnek a bétatesztje mind a három platformon, így az Xbox One és PC mellett a PlayStation 4 is részt fog venni a programban. Az előrendeléshez kapunk egy bétakódot. Na, itt lehet trükközni.

Ha nem szeretnénk jó 17-18 ezer forinttól megválni, de mégis szeretnénk a PS4-ünk segítségével kipróbálni a The Divisiont, megtehetjük. A Call of Duty: Black Ops III után itt is hasonló menet van: elő kell rendelni a The Divisiont, majd a tranzakciót vissza kell vonni. Voilá, ott is van a bétakód a mailcímünkön. Amazonon, PlayStation Store-on egyaránt működik a trükk, és tényleg nem kerülne egy fillérbe sem.

Érdemes mihamarabb erre szánni pár percet, mielőtt valahogy kitalálják, hogy ez ne működjön. A PS4-en a bétateszt huszonkilencedikén – azaz pénteken – indul és harmincegyedikén, vasárnap fog végetérni.

Hiába, ez lett a modernkori demó: így betekintést nyerhetünk személyesen is a játékba a vásárlás előtt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu