John Romero új „korszakalkotó” FPS-en dolgozik!

A Daikatana-val Romero beégett és ez lehet, hogy meg fog ismétlődni. A Wolfenstein 3D és Doom játékok egyik kulcsfigurája, John Romero néhány éve megnyitotta a Romero Games névre hallgató saját stúdióját. Most pedig bejelentette, hogy egy új FPS-en dolgozik.

„Nem akarok erről beszélni, mert ez egy elég menő ötlet. Ez egy egyedi ötlet. Sosem láttam még ehhez hasonló játékot. Eléggé izgatott vagyok, hogy elkezdhessem a munkálatokat, mivel egy kitűnő ötlet. Ahelyett, hogy egymás után pumpálnám ki magamból a játékokat, ez olyan, mintha valami egyedire törekednék, amit még senki más sem látott, így lehetőség van arra, hogy olyat hozzak létre, amelyben reménykedhetsz: lenyűgöző lesz. Meglátjuk. Érdekes sztorija van.” – nyilatkozta John Romero.

Elég bátor nyilatkozat, de ne feledjük, kb. 20 évvel ezelőtt a Daikatana-t is nagyban hypeolta (elég durva marketingszöveggel, amely nyomdafestéket nem tűrő volt), szóval hacsak tényleg nem valami alapjaiban újító ötlete van, csak felvont szemöldökkel érdemes kezelni a kijelentését. Mindenesetre várjuk a további részleteket…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu