Star Wars VII: legott itt a legós verzió trailerje [VIDEO]

Meg nem lepő módon egy újabb kasszasiker kerül LEGO formában konzolokra. Tavaly decemberben jelent meg a Star Wars új trilógiájának az első része, Az ébredő erő, amely nagyban tarol a mozikban. Így csodálkozni sem lehet azon, hogy jön belőle egy játékadaptáció.

A TT Games újra asztalhoz ül, hiszen a LEGO-játékok mögött álló csapat már bőszen hegeszti a LEGO Star Wars: The Force Awakenst. A PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra készülő változat két exkluzív DLC-hez férhet hozzá, a Droid Character Packhoz és a Phantom Limb Level Packhoz. Ha már platformoknál járunk, jóformán mindenki megkapja a LEGO SW7-et: PS4, X1, Wii U, PS3, X360, PC, Vita, 3DS, a megjelenés pedig június huszonnyolcadikán lesz esedékes. Lesz egy Deluxe Edition kiadás is, a 70 dolláros változat a Season Passt is magában foglalja majd.

Rey, Finn, Poe, Han Solo, C-3PO, Chewbacca, BB-8 és Kylo Renn is többek között játszható lesz, ráadásul az univerzumban saját építésű hajóval is közlekedhetünk, miközben összekötik A Jedi Visszatérrel Az ébredő erő eseményeit.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu