Készül már a Borderlands 3!

Nem véletlen a tavalyi Handsome Collection – a 2K és a Gearbox egyre több erőforrást gyúr a Borderlands harmadik részébe. Ideje is, ugyanis a második – számozott – rész még 2012-ben érkezett, azóta pedig már ugrottunk egy konzolgenerációt!

A Gearboxban most még csak néhány alkalmazott dolgozik a Borderlands 3-on, de jó indokuk is van erre, hiszen most még nagyobb hangsúlyt fektetnek a májusban érkező Battleborn-ra. Mivel mindig csak egy nagyobb AAA címre koncentrálnak, ezért még szinte elhanyagolják a Borderlandset, de amint befejezik a Battleborn fejlesztését, ráállnak a csapatos FPS-re is. (Vajon lesz-e kapcsolat a Telltale-féle Tales from the Borderlandsszel?)

A minél hamarabb esedékes megjelenésben meg ne bízzunk, még alig kezdődtek el a fejlesztési munkálatok. Örülhetünk, ha 2018 végére a Gearbox kigurítja a stúdiójukból a Borderlands 3-at. Igaz, akkor már kérdéses, hogy milyen platformra fejleszthetik, hiszen hallottunk már olyan pletykákat, hogy a PS4/X1 nem lesz annyira sokáig a piacon.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu